Header1.png IMG_5180 (2).JPG Header publiek.png

DAT SMAAKT NAAR MEER!

19-5-2024
Nieuwsafbeelding

Meer dan 40 jongens van MHC HOCO, MHC Berkel-Enschot en MHC Udenhout beleefden vrijdag 17 mei een geslaagde middag met hockey en pannenkoeken. Zij maakten kennis met Heeren van Brabant en hun teamgenootjes van de toekomst!

 

Even was het spannend op vrijdag 17 mei, want bij de start van de pannenkoekentraining kwam de regen met bakken uit de lucht. Het HOCO clubhuis was rijk gevuld met jongens die allemaal niets liever wilden dan lekker hockey spelen. Maar het was ongelooflijk nat!


Zoals je van stoere jongens mag verwachten, gingen zij het veld op na de ergste piek. Onder begeleiding van trainers en spelers van Heeren van Brabant werd een circuittraining afgewerkt. De inzet van de jongens werd beloond met een flinke stapel pannenkoeken, suiker en stroop. De jongens genoten zichtbaar van het spel, het eten en de gezelligheid. Zoals ze zelf zeiden: Dit smaakt naar meer! Het was om je vingers bij af te likken. 


De pannenkoekentraining van vrijdag 17 mei was een van de kennismakingsactiviteiten van de Heeren van Brabant samen met de miniorencommissies van de drie clubs. En daarmee houdt het niet op. Samen trainen en spelen is belangrijk. Er is bovendien altijd een mogelijkheid om aan te sluiten. Heb jij vriendjes die ook eens willen kennismaken met hockey? Meld je bij de miniorencommissie! 

 

Organisatietalent gezocht!

Denk jij nu ook na het lezen van dit bericht: hé tof, ik ben ook bereid om eens iets bij te dragen! Heb je misschien al een leuk idee? (Hoeft niet, maar ideeën zijn zeer welkom). Dan maken wij graag kennis met jou en je organisatietalent. Neem contact op met de [email protected] . SAMEN maken we MEER mogelijk!