Header1.png Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG

REMINDER: Tot 29 feb kun je jezelf voor een dienst inplannen, daarna wordt het toegewezen!

24-2-2024
Nieuwsafbeelding

Heb jij dit seizoen nog geen diensten gedraaid? Of vond je het leuk en wil je graag nog een keer je bijdrage leveren? Je bent van harte welkom!

LET OP: tot 29 februari kun je jezelf inplannen. Als er daarna nog diensten open staan, dan gaat de barcommissie diensten toewijzen aan sr-leden en gezinnen. Je ontvangt dan een bericht per mail.

Hoe kan ik mijzelf inplannen?

Inplannen voor de bardienst doe je zelf, via de HOCO-app.

  • Je logt in met je eigen lidnummer (senior)ofmet het jeugdlidnummer van jouw zoon/dochter.
  • Selecteer 'Meer'
  • Kies 'Plan uw dienst'.

Je komt dan in het overzicht met data, opties en het aantal plekken dat nog beschikbaar is.

Is het draaien van bardienst verplicht?

Sinds dit seizoen (2023-2024) is je bijdrage aan deze of andere taken binnen de club niet meer geheel vrijblijvend. We vertrouwen erop dat we ook op jou kunnen rekenen. We hebben elkaar immers heel hard nodig om het sport en spelplezier van al onze leden te blijven faciliteren!

Wij vragen vanalle senioren-leden en ouders van junioren-leden(D-A) een bijdrage in de bardiensten Zo maken we met vele handen licht werk. Dit betekent concreet dat:

  • Elk senior lid: 1 tot 2 x per seizoen een bardienst draait.
  • Elk gezin met leden in de juniorenlijn : 1 tot 2 x per seizoen een bardienst invult. De dienststaat op naam van een jeugdlid en wordt ingevuld door de ouder(s).We gaan dus uit van diensten per gezin, ongeacht het aantal jeugdleden.
  • Elke dienst duurt ongeveer 3 uur.

Vragen?

Heb je vagen over de bardiensten? Of over hoe je jezelf inplant? Check dan de site voor FAQ. Vind je daar niet het antwoord op jouw vraag? Dan kun je je natuurlijk altijd wenden tot de barcommissie:[email protected]

Wij wensen jullie allemaal een top-seizoen!

Mede namens de barcommissie

Niels, Bas, Evelien, Peter-Willem