Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG Header1.png

Dennis Warmerdam @HOCO 12 april

16-3-2023
Nieuwsafbeelding

Je talent kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan de hockeysport samen met anderen, het is allemaal niet zo vanzelfsprekend.

Hoe is voor een hockeyer om te groeien, met vallen en opstaan? Hoe is het om behalve de hoogte- ook dieptepunten te incasseren?

Welke lessen haal je hier uit?

 

Dennis Warmerdam - speler landskampioen Bloemendaal lid van het Nederlands team – weet dat als geen ander.

 

Onze sport verbindt spelers met elkaar en met hun supporters, op de mooie én de moeilijke momenten.

We doen bij HOCO onze uiterste best om een sportief klimaat te creëren waarin je jezelf kan zijn, en samen leert winnen en verliezen.

Veel hangt daarin ook af van de inzet van iedere speler zelf. Het persoonlijke verhaal van Dennis laat zien hoe belangrijk het is dat je in jezelf blijft geloven!

En dat geldt ongeacht met welke ambitie jij de hockeysport beoefent of support.

 

Op 12 april tussen 19.30 – 21.00 uur is Dennis Warmerdam aanwezig bij HOCO, om zijn verhaal over zijn weg naar de top te delen met ons.

 

Dennis’ weg leidde naar de hoofdklasse als speler van Pinoké en aanvoerder van jong oranje. Geheel onverwachts werd deze weg een aantal jaren geleden onderbroken door een kwaadaardige tumor in zijn onderarm. Dennis gebruikt op een indrukwekkende manier zijn topsportmentaliteit in zijn strijd tegen kanker. Nu is hij helemaal terug en speelt bij regerend landskampioen Bloemendaal en is recent mee geweest naar het WK Hockey. Hoe ga je om met de diagnose kanker? Wat neem je hierbij mee uit de topsport? En wat heeft Dennis als sporter geleerd van zijn ziekteproces?

 

Ben jij er ook graag bij op 12 april? Meld je dan aan!

Wil jij luisteren naar het inspirerende verhaal van Dennis en je te laten motiveren hoe je altijd het maximale kan halen uit voor- en tegenspoed?

Stuur dan een mail naar [email protected] , dan reserveren wij een plaats voor je!

 

Je bent van harte welkom, zorg dat je er bij op tijd bij bent. Vol = vol