Header publiek.png Header1.png IMG_5180 (2).JPG

WIJ ZIJN #ROOKVRIJ

2-1-2023
Nieuwsafbeelding

Afgelopen maanden zetten we al belangrijke stappen, en nu is het dan zo ver!

Per 1 januari 2023 is ook HOCO een rookvrije sportvereniging.

 

Wij zijn supporter van #ROOKVRIJ!

Sport speelt een grote rol in leven van kinderen en jongeren. Bij HOCO geven wij ze graag het goede voorbeeld. Wij staan voor een rookvrije sport en we steunen daarmee de ontwikkeling naar een rookvrije generatie. Honderden sportclubs in Nederland gingen ons al voor.

 

Roken en sport passen niet bij elkaar. We willen de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Bovendien bieden we graag álle spelers en bezoekers een gezonde en veilige sportomgeving. 


Wat betekent een rookvrije vereniging? 

Iedereen is en blijft welkom op ons sportterrein. Van rokers vragen we om buiten het terrein en uit het zicht te roken. Dit geldt ook voor het roken van e-sigaretten en aanverwante produkten. Ons clubhuis en het buitenterrein zijn rookvrij. Dat geldt dus ook langs de lijn en op het terras. 


Heb je vragen of suggesties?

Samen op weg naar een rookvrije generatie. Daarbij hoort een rookvrije sport. Wij hopen dat ook jij je daarvoor met ons sterk maakt. Wil je meer weten over dit initiatief? Kijk dan eens op de site rookvrije generatie. Als je vragen hebt of suggesties, neem dan contact op via [email protected]