Header1.png Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG

HOCO MEIKAMP - 13 & 14 Mei

7-4-2021
Nieuwsafbeelding

Binnenkort kan het weer, lekker hockeyen op een hockeykamp van Kicks n Sticks. Ben jij klaar voor twee dagen vol challenges, teamwork oefeningen en eindeloos hockeyplezier? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Op 13 & 14 mei is het zover. Dit wil je voor geen goud missen dit voorjaar!

Doe mee aan de meettrainingen en check je resultaten in jouw persoonlijke digitale paspoort!

We gaan op een veilige manier aan de slag met nieuwe hockey skills, challenges, meettrainingen en een vette quiz. Het kamp zal starten om 9:00 uur en eindigen tussen 15:30 en 16:30. De kids worden ingedeeld in hun eigen leeftijdscategorie zodat ze allemaal op hun eigen niveau en met leeftijdsgenootjes aan de slag kunnen. De meikampen zijn voor kids van 4 t/m 18 jaar oud! Mis het niet en geef je nu snel op!

De kosten voor een kamp zijn €115,-

incl. Indian Maharadja t-shirt!

Nu tot 21 april 10% vroegboekkorting!


Dus wacht niet te lang en schrijf je in via

https://kicksnsticks.eu/meikampen-locaties/

Tijdens de meikampen zijn de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van het NOC-NSF en de protocollen van de KNHB leidend en daardoor zullen er bepaalde aanpassingen zijn. Vragen of meer informatie over de maatregelen die we nemen op basis van de richtlijnen van het RIVM, de gemeente en de KNHB: ga naar onze website.