Header publiek.png Header1.png IMG_5180 (2).JPG

Corona update 01/10

30-9-2020

Naar aanleiding van de persconferentie van maandagavond en de daarin aangekondigde maatregelen, is het HOCO complex vanaf heden tot 20 oktober alleen toegankelijk voor sporters en het clubhuis gesloten. Dat betekent dat wij zowel ouders als toeschouwers voorlopig niet toelaten.

Wij doen een dringend beroep op de ouders van onze jeugd om hun kinderen op trainings- en wedstrijddagen op het parkeerterrein af te zetten en op te halen zoals in het begin van de heropening.

Rij-ouders van uitspelende teams worden beschouwd als teambegeleiding en mogen in die hoedanigheid bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dat geldt niet voor eventuele rij-ouders van thuisspelende teams.Wij verzoeken bezoekende teams om het aantal rij-ouders te beperken tot een maximum van 4 personen per team
(incl. coach(es)).

Vooralsnog blijven de toiletten en materiaalruimtes in ons clubhuis toegankelijk.Mochten er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, horen jullie het direct.