Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG Header1.png

Nieuwe kledingleverancier

21-2-2020
Nieuwsafbeelding
Beste leden, 

In de zomer 2019 heeft Adidas haar nieuwe kledinglijn 2019-2022 ingevoerd. MHC HOCO heeft daarbij een overeenkomst afgesloten met Adidas tot de zomer 2020. De nieuwe kledinglijn van Adidas is zodanig anders dat dit betekent dat iedereen nieuwe kleding zou moeten aanschaffen en we in de zomer 2022 mogelijk wederom nieuwe kleding zouden moeten aanschaffen. Afgelopen jaar hebben wij achter de schermen gewerkt aan een nieuwe overeenkomst met Adidas en zijn daarbij ook in gesprek geraakt met een andere kledingleverancier.

Na diverse gesprekken, het testen van de kleding en afweging van de sponsoraanbiedingen hebben we besloten om over te stappen van kledingleverancier. Met trots kunnen wij jullie melden dat we vanaf 1 juli 2020 overstappen naar The Indian Maharadja. Met deze overeenkomst hebben we de zekerheid dat we de komende zes jaar dezelfde kleding, kleur en pas maat kunnen dragen. 

Ook hebben we gesprekken gevoerd met Club - De Hockey en Golfspecialist over voortzetting van de samenwerking. Club is voor ons een belangrijke en betrouwbare partner voor verkoop van hockey kleding en andere hockey materialen. Wij hebben besloten om de samenwerking te verlengen voor een periode van zes jaar.

Voor alle leden betekent dit dat we in de zomerperiode het huidige hockey outfit gaan vervangen. In het voorjaar ontvangen jullie nadere berichtgeving over de wijze waarop we dit gaan doen en de eventuele kosten. Wij begrijpen dat jullie mogelijk vragen hebben, stel ze gerust langs de lijn of stuur een app of mail naar het bestuur. Wij streven ernaar dat de invoering van de nieuwe kledinglijn voor iedereen zo goed mogelijk gaat verlopen.

Mocht je in het voorjaar toch nog een nieuw Adidas outfit nodig hebben dan kun je dit tegen een gereduceerd tarief in de winkel van Club kopen. Het is niet mogelijk al eerder in The Indian Maharadja kleding te spelen.

Wij danken Adidas voor de fijne samenwerking afgelopen jaren en zijn trots dat we in deze kleding hebben kunnen hockeyen. Commissie "nieuwe kledinglijnā€ bedankt voor het achter de schermen meewerken aan deze nieuwe overeenkomsten!

Sportieve groet namens,

Peter Willem, Niels, Rob, Joep, Robert en Bas