Header publiek.png Header1.png IMG_5180 (2).JPG

Nieuwe sponsoren

5-11-2019
Nieuwsafbeelding
Met trots kunnen wij jullie melden dat nieuwe sponsoren zich aan onze club hebben verbonden, te weten Puzo, Urban Jazz en KPMG.

PUZO is een innovatieve producent van hoogwaardige merkmaterialen voor de internationale orthopedie schoentechniek, podotherapie, podologie en overige schoen gerelateerde branches. Puzo bestaat sinds 1980 en is gevestigd aan de bedrijfsweg in Oisterwijk. PUZO is een internationaal georiënteerd bedrijf met als belangrijkste afzetgebied Noordwest-Europa (Scandinavië, Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk). Puzo is zichtbaar op de pakken van MD1 en op een reclamebord langs veld 1.

Urban Jazz is gespecialiseerd in het componeren van nieuwe stedelijke ruimten. Urban Jazz richt zich op ontwerp, advies en projectbegeleiding in de stedenbouw en landschapsarchitectuur. De naam komt voort uit ‘Urban’ wat staat voor de brede expertise in de ruimtelijke ordening en ‘Jazz’ voor het vermogen om te improviseren binnen vastgestelde kaders. Urban Jazz bestaat sinds 2007 en is gevestigd op het KVL in Oisterwijk. Een van de recente projecten van Urban Jazz is de herinrichting van Sportpark den Donk en Pannenschuur Buiten. Urban Jazz is zichtbaar op een reclamebord langs veld 1.

KPMG is een internationale accountants- en adviesorganisatie. Er werken ruim 207.000 medewerkers in 152 landen. KPMG levert dienstverlening op het gebied van audit, belasting en advies. De focus van KPMG is organisaties te helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen. Als vertrouwde partner denken de professionals van KPMG met u mee over kansen en risico's. Zij scheppen orde in complexiteit, geven advies over wet- en regelgeving en helpen navigeren onder uitdagende omstandigheden. KPMG is zichtbaar op de pakken van MA1.