Header1.png Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG

Wegwerkzaamheden parkeerplaatsen HOCO

27-9-2019
Nieuwsafbeelding

Lieve kinderen, beste leden en ouders, 

Zoals jullie allemaal gezien hebben, is de gemeente Oisterwijk gestart met de herinrichting van parkeerplaatsen voor de club. De komende maanden zal er gefaseerd aan gewerkt worden, wat leidt tot hinder voor iedereen. 

Om te zorgen dat iedereen tijdens deze werkzaamheden gemakkelijk, maar vooral veilig onze terreinen kan bereiken, vragen wij jullie aandacht voor het volgende. 

Kom je met de fiets?
Parkeer je fiets zoveel mogelijk in de rekken of direct langs de bouwhekken. Laat de entree helemaal vrij van fietsen,  want in het geval van een urgentie moeten hulpdiensten en andere hulpverleners een vrije doorgang hebben. 

Kom je met de auto? 
De parkeerplaatsen zijn de komende tijd minder voor handen. Wij raden jullie zoveel mogelijk aan om met de fiets of te voet te komen. Indien je met de auto komt, parkeer alleen in de beschikbare vakken en niet op of langs de toegangswegen. De gemeente gaat handhaven en als u hen graag sponsort, HOCO biedt prachtige alternatieven! 

Thuiswedstrijd? 
Hiervoor gelden dezelfde regels als hierboven, maar met het vriendelijk verzoek om door te rijden naar de parkeerplaatsen verderop op Den Donk, zodanig dat wij onze bezoekers een warm welkom kunnen geven. 

Uitwedstrijd? 
Spreek vantevoren duidelijk af wie er rijdt. Je kunt de HOCO app hiervoor goed gebruiken. Als je geen rijbeurt hebt, parkeer je auto dan thuis. Een goed alternatief verzamelpunt is bijvoorbeeld bij de Molen of bij Basisschool de Bunders.

We weten dat het overlast geeft de komende tijd, maar als we er allemaal een beetje aan denken komt er iets prachtigs voor terug! 

Dank voor jullie aandacht en medewerking. 

Met vriendelijke groeten, 

Robert, Niels, Bas, Rob, Joep en Peter-Willem
Bestuur HOCO