Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG Header1.png

Legendarisch DDW-trio zwaait af

2-5-2019
Nieuwsafbeelding
Na samen zo ongeveer 50 jaren team-member te zijn geweest, hebben Bart-Jan Wulfse, Noël Suurmeijer en Bart Andriessen besloten om de DDW-hockeystick aan de wilgen te hangen. Reden voor hen om Team DDW uit te nodigen om op 30 april op bijkans koninklijke wijze hun abdicatie luister bij te zetten.

Alle ingrediënten voor een prettig verloop van de avond waren aanwezig: een nagenoeg volledige opkomst van Team DDW in de lommerrijke habitat van de opperstalmeester, aangenaam rundvlees (in de vorm van handgevormde burgers en een langzaam-gegaarde ‘puntborst’ (voor de echte liefhebbers!)), voldoende gekoelde goudgele rakkers om de dorst te laven en uiteraard een overmaat aan sterke verhalen (gezien de leeftijd der abdicanten: inderdaad ook uit de oude doos).

Op het moment dat de eerste aanwezigen bijkans in kennelijke staat geraakten, hield aanvoerder Sander een gloedvol betoog, gelardeerd met een handvol Romeinse spreuken. Een fraaie geranium (om te gelegener tijd eventueel eens lekker achter te gaan zitten) en een bijzondere fles wijn zorgden ervoor dat de Heeren oudgedienden niet met lege handen huiswaarts zouden keren.

Enfin, ook mede dankzij de godenzonen van Ajax geraakte Team DDW ten langen leste in de hoogste fase van extase, werden de laatste blokken hout in de men’s cave op het vuur gelegd en ging de homemade limoncello als dankbare kameraad in de kring rond. Aldus bleef het nog lang, lang onrustig.

Team DDW gaat deze giganten missen, vanzelfsprekend vanwege hun inbreng buiten het veld maar natuurlijk ook vanwege hun inbreng binnen de lijnen: Bart-Jan als rechtsachter spelende kuitenbijter pur sang (hij had de meeste spitsen volledig in de tang), Noël scoorde als razendsnelle links- dan wel rechtsvoor in bijna iedere wedstrijd en Bart liet als spelbepalende middenvelder bij voorkeur vooral zijn medespelers excelleren met zijn maatwerk-passing.

DDW-er ben je overigens de rest van je leven en dus zullen we Bart-Jan, Noël en Bart op DDW-hoogtij-dagen nog (en graag) tegen het vege lijf lopen: salut!

DDW