Header1.png IMG_5180 (2).JPG Header publiek.png

Vrijdag 29 maart Pub Quiz

12-1-2019

Op vrijdagavond 29 maart organiseert uw quizmaster alweer de derde editie van de HOCO Pub Quiz. Ons sportcafé is open vanaf 19.30 uur, de quiz begint om 20.00 uur.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. De kosten bedragen € 25 per team, in dit bedrag is 1 consumptie per persoon begrepen. Je schrijft jezelf in door een mail te sturen naar mailto:[email protected] met daarin je teamnaam en de namen van je teamleden. Aan de quiz kan iedereen meedoen die verbonden is aan MHC HOCO en ouder is dan 18 jaar. Dus zowel de leden, vrijwilligers en ouders van leden kunnen aan de quiz meedoen.
Het maximaal aantal teams dat mee kan doen is 16 en deelname is op volgorde van inschrijving.

Heb je zin in een avond lol aarzel dan niet en doe mee. Vol = vol dus ben er snel bij