IMG_5180 (2).JPG Header1.png Header publiek.png

In Memoriam: Stef Rijken

19-8-2018
Nieuwsafbeelding
Afgelopen woensdag, 15 augustus, overleed Stef Rijken. Slechts 63 jaren oud.

Al sinds de oprichting van DDW, ver in de vorige eeuw, was Stef betrokken bij het team. Als oer-mens en stille kracht. Geen buitenlands toernooi of Stef was er bij. Altijd rustig op de achtergrond en als voorstopper in het team. Je genoot ervan.

Stef was een groot liefhebber van de natuur en van alles wat groeide en bloeide. Als hovenier was hij bezeten van zijn werk. Zodanig zelfs dat hij in München, tijdens de Bierfesten, steunend op een teamgenoot, een heel park rond de Biergarten wilde gaan schoffelen. Gelukkig hebben we dat weten te voorkomen..

Stef was samen met Titus de vaste houtleverancier om ‘het vuur’ van het Zilveren Schoen Toernooi in de open haard van HOCO brandend te houden.

De DDW-start van het hockey-seizoen was altijd bij Stef op de Campina met een door hem uitgezette looproute. Natuurlijk werden de hand-geklokte tijden na afloop, onder het genot van een drankje, op de veranda van zijn huis met elkaar vergeleken.

Een paar jaar geleden besloot Stef om alleen nog op zondag bij Tilburg Veteranen LB te hockeyen. Hij stopte bij DDW. Maar DDW-er ben je voor altijd, ook al zagen we je dan wat minder vaak. Stef, jouw heengaan maakt duidelijk hoe groot het gemis is. Nooit meer die stille kracht! 

Rust zacht.

DDW