Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG Header1.png

Nieuwe sponsor: Levens!

14-5-2018
Nieuwsafbeelding
Met trots kunnen wij jullie melden dat een nieuwe sponsor zich aan HOCO heeft verbonden, te weten Levens.

Levens is al bijna 70 jaar actief in de wereld van groot keukenapparatuur en bedient hiermee klanten in foodservice, retail en de facilitaire branche. Levens werkt daarbij zoals haar klanten werken: efficiënt en met veel enthousiasme.
Levens is de fabrikant van de professionele Leventi ovens: de Leventi you bake-off oven, Leventi me combisteamer, Leventi me SLiM en de Leventi Sense. Daarnaast is Levens exclusief importeur van de merken TurboChef, CookTek, Pitco, Desmon, Middleby Marshall en Magikitch’n.
Verder levert Levens producten van GICO, Menu System en iPinium.

Met dit volledige assortiment en de vakkundige medewerkers is Levens in staat om voor iedere keuken de beste oplossing te leveren. Als totaalleverancier biedt Levens ook technische en financiële diensten en praktijkbegeleiding.
In het modern ingerichte Culinair Pretpark in Gilze en Oud-Turnhout kunnen ondernemers op persoonlijke wijze kennismaken met innovaties.

Meer informatie over Levens kunnen jullie vinden op www.levens.tv/#producten. Een stevige partner dus met frisse en innovatieve ideeën.

Wij danken Levens voor de sponsoring!

Facilitaire Zaken en Communicatie Commissie
MHC HOCO