IMG_5180 (2).JPG Header1.png Header publiek.png

Volvo van Roosmalen nieuwe sponsor

8-10-2017
Nieuwsafbeelding
MHC HOCO is trots jullie te kunnen melden dat een nieuwe sponsorovereenkomst is gesloten met Volvo van Roosmalen.

Volvo van Roosmalen is al jaren een trouwe sponsor en past goed bij HOCO doordat het een echt familiebedrijf is. Wat ooit begon als een fietsenhandel, is nu met 8 vestigingen verspreid over Noord-Brabant de grootste Volvo dealer groep van Nederland. Kenmerkend voor Van Roosmalen is de persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service. U kunt bij Van Roosmalen terecht voor nieuwe Volvo’s, maar ook voor occasions, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. 

De nieuwe sponsorovereenkomst is zowel goed voor Volvo als voor HOCO. Voor elke nieuwe Volvo die (de ouders van) onze leden bij Volvo van Roosmalen kopen of leasen, stort Volvo van Roosmalen, een bonus van € 1.000,- in de clubkas. Komende periode zullen we via de website, HOCO app, social media en flyers de actie onder jullie aandacht brengen.

Na het gouden hockey succes van Oranje biedt Volvo Nederland woensdag 11 oktober een gouden EK-tour aan, waarbij Joep de Mol zijn gouden medaille bij de Volvo dealer komt vertonen. Joep de Mol heeft bij MHC Berkel Enschot gehockeyed en zal van 15.30 uur tot 16.30 uur bij Volvo Van Roosmalen in Tilburg langskomen. Een ideale gelegenheid om samen met je vader en moeder langs te komen. Jij kunt op de foto met Joep en een handtekening ontvangen en je vader en moeder kunnen kijken naar een nieuwe auto. 

Joris van Caulil en Jan en Carlijn van Roosmalen, dank voor het vertrouwen in MHC HOCO en de nieuwe samenwerking die we met elkaar aangaan!