Header publiek.png Header1.png IMG_5180 (2).JPG

Vanaf 3 september technische toptrainingen!

16-8-2017
Nieuwsafbeelding

Extra technische toptraining voor ieder niveau!

Na hopelijk een heerlijke zomervakantie starten we op 3 september 2017 voor de eerste keer met de ML Hockeyschool op HOCO. Tien weken lang toptraining van toptrainers op de zondag. Gevarieerde technische training, veel individuele aandacht en ieder individu wordt maximaal uitgedaagd.

Voor een goede impressie ga naar: https://www.youtube.com/ embed/ObHTM3IQN7o

Krijg je er al zin in? Schrijf je dan snel in op www.hockeysupport.nl

Nadere informatie

Voor alle jeugdleden van 7 t/m 16 jaar, ongeacht het niveau, bieden wij nu de mogelijkheid om wekelijks een extra technische toptraining te krijgen onder leiding van toptrainers. Er zitten maximaal 8 kinderen in een groep, dus er is veel individuele aandacht. Iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.

De trainingen vinden plaats op zondagmorgen van 9.00-10.30 uur.

Wat is de ML Hockeyschool?

Onder aanvoering van Raoul Ehren (trainer/coach Den Bosch dames), Sjoerd Marijne (bondscoach India dames) en Marc Lammers (oud bondscoach dames), is in 2010 ML Hockey Support gestart. ML Hockey Support organiseert naast hoog technische hockeytrainingen door het hele land ook kwalitatieve hockeykampen. Ons keurmerk is kwaliteit, vandaar dat we alleen gebruik maken van zeer gekwalificeerde trainers/spelers waarvan het gros op het hoogste niveau werkzaam is of is geweest.

De ML Hockeyscholen staan landelijk bekend vanwege de hoge kwaliteit van trainingen en de grote vooruitgang die door de kinderen wordt geboekt. Wil je er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen? Wil je graag het hoogst haalbare bereiken? Of wil je gewoon meer trainen op techniek? ML Hockeyschool heeft het antwoord voor jou! Wij kunnen je helpen een completere en betere hockeyer te worden.

Voor inschrijven en voor meer informatie ga naar: www.hockeysupport.nl