Header1.png IMG_5180 (2).JPG Header publiek.png

Eerste seizoen Heeren van Brabant Mennekes

4-9-2024
Nieuwsafbeelding
Heeren van Brabant Mennekes
Na een hoop werk achter de schermen was dan afgelopen zondag de officiële start van het eerste hockey seizoen van de "Heeren van Brabant Mennekes".  Op de dag dat de zon het hockeyveld al vroeg opwarmde en de heren en dames teams van Tilburg, Oranje-Rood en Den Bosch bij HOCO neer streken voor de voorrondes van de ABN-AMRO cup, kwamen de mennekes van Heeren van Brabant (HvB) bij elkaar voor een gezellige sportieve seizoensopening.

Een heel veld vol met jongens in het mooie HvB tenue die met veel enthousiasme wedstrijdjes speelden in de "pannaveldjes”, estafette vormen deden met "smart goals” en keken hoe hard ze op goal konden slaan.

Als organisatie willen wij de ouders die zo gezellig bleven hangen om te kijken en vooral de ongelofelijk enthousiaste jongens bedanken. Want zonder hen was het zeker niet zo’n geslaagde ochtend geworden. En hopelijk is het een eerste van nog veel gezellige hockey ochtenden voor onze jongste jeugd.

Namens ons allemaal heel veel plezier komend seizoen in jullie nieuwe teams! Op naar een mooie competitie met de HvB Mennekes.