Header1.png IMG_5180 (2).JPG Header publiek.png

#DROMEN BEGINNEN HIER

12-8-2024
Nieuwsafbeelding
Ze deed het toch maar mooi, onze 'eigen' Freeke Moes in het Olympisch stadion! Samen met haar team veroverde zij in een zenuwslopend duel tegen China het goud.

Wat zijn we met z'n allen ongelooflijk trots op je Freeke. Jullie hebben ons wel in spanning gelaten, maar we hebben ook van elke minuut genoten. 
Van harte gefeliciteerd namens al onze leden, vrienden, vrijwilligers en supporters. We hopen dat ook jij nu geniet van de ervaring, de hoogte en vast ook  dieptepunten in je sport. 

Het is tof dat je een voorbeeld bent voor zoveel jonge sporters. En we waarderen het dat jij je samen met je zus Guusje nog altijd betrokken toont bij onze vereniging. Jullie laten zien dat je met je talenten, ambities, plezier, motivatie altijd in staat kunt zijn om dat te doen wat je het allerliefste doet en je dromen te volgen. Dat gaat allemaal niet vanzelf, het kost inspanning en vraagt offers. Maar jullie zijn hét bewijs dat je je dromen kunt waarmaken, ook als je het gras voor het eerst betreedt bij een kleine vereniging. 

Een inspiratie voor ons allemaal. Jullie bewijzen: 'dromen beginnen hier' .

#WIJZIJNHOCO