IMG_5180 (2).JPG Header1.png Header publiek.png

HOCO Sportcafé

Bar- en clubhuiscommissie
(verantwoordelijk bestuurslid: ntb.)
Binnen de verantwoordelijkheid van deze commissie valt alles dat te maken heeft met het clubhuis en de bar. Inkoop, barbezetting, schoonmaak en onderhoud zijn de vier belangrijkste werkgebieden.
 
01. Openingstijden en gebruik 
  Info volgt
 
02. Bardiensten 
  Info volgt
 
03. Gebruiksregels Clubhuis & Bar 
  Info volgt
 
 


Schoonmaaklijst na gebruik faciliteiten HOCO

Koffie

• Koffielade leeggooien en uitspoelen.

• Alle koffiehouders uitspoelen en in een bak met water zetten.

• Ook melkschuimer in het water + doorspoelen met water.

• Melk in de koelkast.

• Opvangbak en rooster van het koffiezetapparaat afspoelen.

• Mokken afwassen en terugzetten.

• Koffiemaler schoon.

Tap

• Roosters van de tap omhoog halen en schoonmaken.

• Al het glaswerk afspoelen (!!!).

• Gootsteen leeg laten lopen.

Overig

• Alle flesjes in de kratten zetten met de rietjes eruit.

• Doekje over de bar heen halen.

• Aanrecht moet schoon zijn.

• Spoelbakken/gootstenen in de keuken schoon.

• Gebruikte handdoeken uithangen in de keuken.

• Vegen indien nodig.