Header1.png IMG_5180 (2).JPG Header publiek.png

MINIOREN PROEFTRAINING

6-1-2016
Nieuwsafbeelding
Altijd al een keer kennis willen maken met de hockeysport?

Vaak horen we bij HOCO dat het fijn zou zijn als je vrijblijvend een keer met een training mee kan doen. Dit om zo te kijken of hockey de sport is die bij je past. Als je interesse hebt in een proeftraining, dan kun je dat als volgt aanvragen. 

Op de website van www.mhchoco.nl klik je op "onze club" en vervolgens op "inschrijven".

Bij de aanmelding vermeld je dat jouw zoon of dochter graag een proeftraining wil volgen alvorens te beslissen of hij of zij zich officieel wil aanmelden. Aan het volgen van een proeftraining zijn geen kosten verbonden. 

Aankomende zaterdag 11 februari 2017 zal de eerstvolgende proeftraining plaats vinden.  

De trainingen voor onze trainingsleden en benjamins zijn reeds begonnen. Op woensdag en vrijdag trainen onze nieuwe trainingsleden van de minioren vanaf 6 jaar in de gymzaal van Bunders en op zaterdag trainen onze benjamins in de gymzaal van de Tovervogel.

Ben je dus nog geen lid?? Dan is dit de kans om een keer mee te doen. Je maakt in een training kennis met de sport en leert de basisbeginselen. Kicks 'n Sticks verzorgt onze proeftrainingen en beschikken over voldoende hockeysticks voor het volgen van de proeftraining. Je kunt uiteraard, als je een stick kunt lenen van een vriendje of vriendinnetje, deze ook zelf meenemen. Kom op goede sportschoenen met een stevig profiel naar de training. Een bitje, voor een paar euro, is verkrijgbaar bij de sportwinkel en is verplicht. Heb je vragen over het lidmaatschap of andere aard, mail dan naar [email protected]

Deelname is gratis!

Wil je deelnemen aan een proeftraining? Meld je dan via onze website "inschrijven lid" aan als lid (proeflid) én stuur aanvullend een bericht aan [email protected] om los aan te melden voor de proeftraining.